side-area-logo
Somiadors per Castelló
Carta del President

Vivim en una terra lluitadora, emprenedora, acollidora i solidària. En una província de llum i color, de mar i muntanya, de llegendes i castells, de tradicions i sabor, de gestes escrites i per escriure.
Així és Castelló, el millor lloc del món per a viure. Un lloc on passen les coses bones, i passen perquè la gent de la província fan que succeïsquen. Amb el seu talent, iniciativa i bones idees cap somni és massa gran, ni cap iniciativa massa xicoteta.

 

Però també som una terra inconformista per naturalesa, per això volem continuar convertint les bones idees en oportunitats de futur per a cada un dels nostres 135 pobles. Busquem somniadors i somniadores carregats de projectes per a fer d’aquesta província un lloc millor per a viure i gaudir.

 

Somniem, però somniem desperts per a convertir les bones propostes en motius per a seguir sentint orgull d’aquesta terra i de la seua gent. Conta’ns com podríem millorar. Tu poses el talent i nosaltres els recursos i eines per a fer realitat aquelles idees que canvien el món.

 

Perquè Castelló és el que cada persona s’atrevesca a somniar, i el que junts aspirem a aconseguir.