side-area-logo
FAQ
Preguntes freqüents

Somiadors és una campanya de participació ciutadana promoguda per la Diputació de Castelló amb l’objectiu de buscar idees innovadores que contribuisquen al desenvolupament i el benestar de la nostra província.

Servir d’altaveu per als que pensen que es poden millorar les coses compartint les idees per construir la província del futur.

Tots els que treballen per fer que les coses succeïsquen. Tots aquells ciutadans que han participat en la campanya i enviat les seues propostes a la web de Somiadors.

Del 15 d’octubre al 15 de gener del 2017 es desenvolupa la primera fase del concurs, en la qual els ciutadans poden proposar les seues idees per millorar el benestar dels seus i la millora de la província a través de la web www.sonadoresporcastellon.com.

Les idees proposades durant aquest termini poden ser votades per tots els ciutadans que així ho desitgen a través de la mateixa plataforma web.

Durant la segona fase del concurs seleccionarem les millors idees i posteriorment es valorarà la viabilitat de les mateixes.

Finalment es desenvoluparà l’avantprojecte de la iniciativa guanyadora.

Les idees se seleccionen mitjançant un jurat multidisciplinari format per:

President del jurat: D. Javier Moliner Gargallo, President de l’Excma. Diputació provincial de Castelló.
Vocals:
D. Vicent Climent Jordá, Rector de la Universitat Jaume I de Castelló.
Dª. Dolores Guillamón Fajardo, Presidenta de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria y Navegació de Castelló.
Dª. Omayra Serrano Marín, Presidenta Provincial de la Creu Roja Espanyola en Castelló.
D. Carlos Escorihuela Artola, President de l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostalería y Turisme de Castelló.
Secretària: Dª. Belén Tomás Oróñez, Técnica d’Inserción Social adscrita a la Secció d’Acció Social de la Diputació de Castelló.

De totes les idees presentades, el jurat seleccionarà les que considere més rellevants, la viabilitat dels quals valorarà la pròpia Diputació de Castelló, que s’encarregarà de desenvolupar l’avantprojecte de les idees guanyadores.

Pregunta’ns

*

*